Han är Årets Bjurforsmäklare – för sjunde året i rad

av Admin

Daniel Adelsson, bostadsrättsmäklare i Mölndal utanför Göteborg, är Årets Bjurforsmäklare. Adelsson som abonnerat på titeln sedan 2013 mottog utmärkelsen på en storslagen tillställning i Åre den gångna helgen. 

Årets Bjurforsmäklare Daniel Adelsson (mitten) tillsammans med Mats Ljung (t.v.) och Ola Lundqvist (t.h.)

Varje år delar mäklarföretaget Bjurfors ut pris till sina medarbetare för prestationer under det gångna året. Detta sker traditionsenligt i samband med företagets årliga kick-off. I år gick kick-offen av stapeln på ett fjällhotell i Åre med drygt 450 Bjurforsmedarbetare närvarande.

Utmärkelser delas ut inom sju kategorier: Årets mäklare totalt, Total provision, Nöjd kund, Antal affärer, Årets Näringslivsmäklare, Årets kontor och Årets Rookie.

Mest prestigefyllt är priset ”Årets Bjurforsmäklare” som är en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet.

Precis som de senaste sex åren var det återigen Daniel Adelsson i Mölndal som kammade hem titeln. Under 2019 hanterade Adelsson drygt 200 bostadsaffärer där den totala provisionsintäkten uppgick till mer än 9,2 miljoner kronor.

Daniel Adelsson mottog priset under stora ovationer.

– Jag är väldigt glad och stolt över att ännu en gång ha utsetts till Årets Bjurforsmäklare, en utmärkelse som symboliserar hårt arbete och nöjda och återkommande kunder. Framgångsreceptet är att jag alltid lägger ner mitt fulla engagemang i varje affär och försöker att överträffa förväntningarna. Samtidigt är jag övertygad om att jag inte hade kunnat nå så här långt utan det fantastiska stöd jag får av alla dedikerade och hjälpsamma medarbetare som finns inom hela organisationen. Bara att representera Bjurfors starka och etablerade varumärke brukar vara ett säljargument i sig, säger Daniel Adelsson.

Mats Ljung och Ola Lundqvist, styrelseordförande respektive vd för Bjurfors Sverige, uttalar sig i en gemensam kommentar om utmärkelsen.

– Daniel Adelsson bevisar år efter år att han är Sveriges bästa mäklare. Han har ett driv och resultatfokus som få kan mäta sig med. Det är till punkt och pricka efter mäklarhandboken och mer därtill. Hans arbete bidrar starkt till Bjurfors varumärke och framgång. Det sätter vi stort värde på, säger Mats Ljung och Ola Lundqvist.

Hela listan över årets pristagare
​Årets Bjurforsmäklare totalt: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
​Provision: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
​Nöjd kund: Fatima Spaho, Bjurfors Torslanda
​Antal affärer: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
​Årets näringslivsmäklare: Pernilla Sjödin, Bjurfors Näringsliv Stockholm
​Årets kontor: Bjurfors Åre
​Årets rookie: Sandra Brunzell, Bjurfors Göteborg City

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...