Finja satsar i Mälardalen

av Admin

Just nu pågår den största investeringen i Finja Betongs historia. För att kunna möta den stigande efterfrågan på olika sorters torrbruk i Stockholmsregionen har företaget beslutat sig för att satsa stort i Mälardalen, närmare bestämt på sitt fabriksområde i Strängnäs. 

Investeringen består av en modern torrbruksfabrik som i skrivande stund tar form intill företagets befintliga produktionskontor. Beslutet att bygga en helt ny anläggning grundar sig i viljan att utöka kapaciteten och därmed gå kunderna till mötes. Ett flertal av företagets mindre säckar tillverkas redan i plast och efter den succé som dessa hunnit göra på marknaden skapas nu möjlighet till ökad tillgång. Den nya fabriken är beräknad att invigas i höst.

– Med den nya fabriken i drift kommer vår produktion av torrbruk, i både säck och bulk, att öka. Detta ger oss möjlighet att leverera stora mängder utan att tumma på kvaliteten, vilket visar att vi både vill, kan och vågar, säger Patricio Villarroel, Finja Betongs nytillträdde VD.

– Vi ser givetvis mycket positivt på att intresset för mura, gjuta och putsa växer sig allt starkare och att efterfrågan på våra torrbruksprodukter ökar, säger Veronica Jensen på Finja.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...