Besqab har stor efterfrågan på sina bostäder och fyller på byggrättsportföljen

av Anders Enquist
bd4b9a3547136c46_800x800ar

Seglarbyn i Gustavsberg

I februari säljstartade Besqab projektet Seglarbyn i Gustavsberg. Projektet ligger precis nere vid hamnen i Gustavsberg och består av 31 yteffektiva radhus. Av 22 säljstartade radhus är de flesta reserverade och säljstart av den sista etappen sker den 20 mars. Byggstart äger rum under våren och inflyttning planeras till slutet av 2017.

I januari säljstartade den sista etappen i projektet Centralparken i Näsbypark, Täby. Projektet har totalt 168 bostadsrättslägenheter om 1-5 rum och kök i ett centralt och parknära läge i Täby. Projektet produktionsstartades i oktober 2015 och planerad inflyttning är under 2017/2018. Även Järva Kulle i Järvastaden, Sundbyberg, säljstartade och i det projektet är hittills samtliga hus reserverade. Säljstart av den sista etappen med 20 moderna radhus, planeras till den 13 mars.

– Intresset har varit mycket stort för bostäderna och det är glädjande att våra projekt mottas så positivt av marknaden, men även när efterfrågan är stark är det långsiktigt viktigt att vi erbjuder rätt bostad på rätt plats, säger Lotta Niland, regionchef.

Besqab fortsätter att fylla på byggrättsportföljen och har hittills i år förvärvat och markanvisats fastigheter i Stureby och Årsta inom Stockholms stad, om cirka 125 nya bostadsrättslägenheter i attraktiva lägen.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...