Nordr byggstartar 61 unika lägenheter vid Renströmska, Göteborg

av Admin

Nu står det klart att Nordr (fd Veidekke Eiendom) drar igång bygget av bostäderna i det nya bostadskvarteret Kattugglan som utvecklas vid Renströmska. Intresset för projektet har varit stort och ett par veckor efter säljstarten hade redan över hälften av lägenheterna sålts. Totalt 61 lägenheter kommer att byggas i det nya kvarteret och de första köparna väntas flytta in under sommaren 2023.

– Försäljningen har sedan säljstarten i början av november gått otroligt bra och vi har sålt 42 av 61 bostäder. Det är givetvis ett viktigt steg i projektet att vi nu har tagit beslut om byggstart och vi ser fram emot att komma igång med byggnationen, säger Fredrik Björnerud, säljansvarig på Nordr.

Lägenheterna i Kattugglan är högt belägna på en kulle och många lägenheter har en unik vidsträckt utsikt över Kålltorp och Göteborg. De minsta lägenheterna i Kattugglan är 53 kvadratmeter och har 2 rum och kök. Högst upp i de nya bostadshusen byggs luftiga fyror till femmor i etage, med en boyta om 118-146 kvm. Alla köpare får möjlighet att utforma färger och den fasta inredning i sin egna lägenhet utifrån tre inredningsstilar, utan att det påverkar priset på lägenheten.

– Vi märker att lägenheterna är attraktiva för en väldigt bred målgrupp och vi har sett en särskild stor efterfrågan på de största lägenheterna, exempelvis är åtta av nio etagelägenheter redan sålda. Med sitt attraktiva läge i Kålltorp ser vi fram emot en fortsatt stark försäljning under våren, säger Fredrik Björnerud

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...