Kesko Sverige stärker ledningsgruppen med ny COO för K-Rauta

av Admin

Kesko Sverige stärker sin ledningsgrupp med att utse Daniel Ahlqvist till ny COO för affärsområdet K-Rauta. Daniel kommer närmast från rollen som Head of eCommerce & Digital på Kesko Sverige där han på ett framgångsrikt sätt har accelererat de digitala initiativen inom bolaget.

Som COO för K-Rauta ansvarar Daniel för att leda affärsområdet där stort fokus framåt är att accelerera den digitala utvecklingen och förbättra kundupplevelsen i både varuhus och på e-handeln. K-Rauta är en rikstäckande bygghandelskedja med 16 varuhus runt om i Sverige. Utbudet i varuhusen består av allt man behöver till byggprojektet, från minsta blomfrö till rejält virke, samt en rad tjänster såsom projektplanerare som hjälper till att förverkliga drömprojektet.

“Det är med stor glädje jag välkomnar Daniel till Kesko Sveriges ledningsgrupp. Daniel är en resultatinriktad ledare som har en djup förståelse för vår verksamhet och affären. Genom hans bakgrund inom eCommerce & Digital har han dessutom kunskapen och erfarenheten som krävs för att stärka vårt erbjudande i alla kanaler”, säger Endre Espeseth, landschef, Kesko Sverige.

“Jag ser fram emot att få leda K-Rauta och vara en del av den spännande resa som vi är på, där stort fokus framåt är att förbättra kundupplevelsen i alla våra kanaler och transformera K-Rauta till ett snabbfotat, kundorienterat företag med fokus på fortsatt digitalisering. Att få göra den här resan med ett så starkt och kompetent team känns extra kul”, säger Daniel Ahlqvist, COO, K-Rauta.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...