Jobba hos oss: Ställningsmontörer Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Mörrum

av Admin

Vi söker ställningsmontörer till Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Mörrum – både dig med lång erfarenhet och dig som är lite nyare i jobbet och vill utvecklas tillsammans med oss.

Xervons regionkontor i Oskarshamn (tidigare IBS Byggnadsställningar) ansvarar för ställnings- och väderskyddsuppdrag i Småland och Blekinge. Våra ca 25 ställningsmontörer jobbar med allt från komplexa underhållsarbeten i industrin till olika bygg- och anläggningsprojekt.

Som ställningsbyggare förutsätts du ha STIBs kompetensbevis eller motsvarande yrkesbevis. Du ska kunna utföra enklare beräkningar och omsätta dessa i praktiken. Körkort är ett krav och kompletterande utbildningar är meriterande, exempelvis väderskyddsutbildning, kranförarbevis, truckkort mm.

För att trivas hos oss måste du vara självständig, ansvarstagande och en problemlösare som gärna samarbetar med andra. Givetvis är du också kund- och serviceorienterad. Vi har som mål att vara Sveriges säkraste ställningsföretag och det innebär att vi ställer stora krav på ett strukturerat arbetssätt och genuint säkerhetsmedvetande hos alla våra medarbetare.

Våra ställningsmontörer är fast anställda på heltid med lön enligt avtal. Vidareutbildning sker kontinuerligt.

Intervjuer sker löpande och därför önskar vi få din ansökan snarast. Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta regionchef Mattias Nilsson på 070-279 82 90. Din ansökan skickar du till mattias.nilsson@xervon.se.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...