Idag öppnar Byggmax den första butiken med nytt kompakt format för handelsplatser i Marieberg

av Admin

– Äntligen är vårt första nya format för handelsplatser på plats. Nu tar vi hela produktutbudet, inklusive vår drive-inlösning, till ett nytt läge inomhus. Idag klockan 10.00 på Firmavägen 1 i Mariebergs Handelsområde slår vi upp portarna till den första anläggningen med det nya och mer kompakta formatet. Det här är en stor dag i Byggmax historia säger Fredrik Salovaara, regionchef på Byggmax.

Kompaktare butiksformat
– Tack vare att den här typen av anläggning kräver mindre yta kan vi etablera oss på fler handelsplatser i lite större städer som gör att vi kommer ännu närmare våra kunder. Marieberg sammanfattar Byggmax styrkor med noga utvalt och prisvärt sortiment – enkla snabba köp och smidig Drive In – precis som våra övriga anläggningar men på en mindre yta, säger Fredrik Salovaara, regionchef på Byggmax.

Tungt byggmaterial inomhus
– Här är den stora fördelen att virke och tungt byggmaterial finns inomhus vilket bidrar till en bättre köpupplevelse. Läget gör det också enklare för alla kunder att hämta sina mindre beställningar som köps via ”Hämta i butik” på byggmax.se, säger Fredrik.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...