HSB vinner stor upphandling i Saltsjöbaden

av Admin

Saltsjöbadens största bostadsrättsförening, brf Ljuskärrsberget 1, har valt HSB Stockholm som ny förvaltningsleverantör. Avtalet, som är i mångmiljonklassen, börjar gälla den 1 september och innebär totalförvaltning under tre år.

– HSB har visat stort intresse genom hela anbudsprocessen. Det är inget tvivel om att de vill ha oss som kund och hjälpa oss att utveckla våra fastigheter. Analysförmåga, professionalism och helhetssyn på förvaltning har gjort att vi känner oss trygga med vårt val, säger Jens Storberget, föreningens ordförande.

Avtalet, som börjar gälla den 1 september, löper över tre år och omfattar fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, fastighetsförvaltning, finansiell förvaltning, markskötsel samt drift och teknik.

– Det är otroligt kul för HSB Stockholm. Och ett stort förtroende från Ljuskärrsberget som vi ska förvalta på bästa sätt, precis som fastigheterna. Återigen vinner vi en upphandling i hård konkurrens, vilket är ett kvitto på att vi har rätt medarbetare och rätt förvaltningserbjudande, säger Sofie Roy, vice vd och affärsområdeschef förvaltning, HSB Stockholm.

Ljuskärrsbergets bostadsrättsförening ligger lummigt och naturskönt på en höjd ovanför Saltsjöbadens centrum. Föreningen bildades 1972 och upplåter 471 lägenheter med bostadsrätt. De låga husen om två våningar är byggda gårdsvis och bostadsområdet rymmer 13 gårdar.

Om HSB Stockholms förvaltning
HSB Stockholm är specialister på förvaltning och utveckling av fastigheter. Med över 700 bostadsrättsföreningar som kunder, såväl HSB-medlemmar som icke medlemmar, är HSB Stockholm marknadsledande i segmentet +200 lägenheter. Utöver vardagsförvaltning jobbar HSB Stockholm långsiktigt med värdeutveckling av bostadsrättsföreningar. Analys av nyckeltal från bland annat drift och ekonomi, specialistrådgivning och projektledning av komplexa projekt är delar av erbjudandet.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...