Andreas Moritz tillträder som ny VD för SkandiaMäklarna AB

av Admin

Andreas Moritz tillträder den 8 mars som VD för SkandiaMäklarna AB. Andreas kommer närmast från rollen som försäljnings- och operativ chef på Svensk Fastighetsförmedling där han arbetat de senaste fem åren.

– Som ett led i vår strävan att stärka vår konkurrenskraft, ta marknadsandelar och förbättra både kundnyttan och erbjudandet till våra franchisetagare och medarbetare har vi anställt Andreas Moritz som ny VD för SkandiaMäklarna AB. Med sin långa erfarenhet ifrån branschen är han perfekt för rollen, säger Fredrik Helmstrand, styrelseordförande på SkandiaMäklarna.

– Jag ser framemot att få leda SkandiaMäklarna till nästa nivå och stärka positionen som den ledande premiumaktören på bostadsmarknaden, säger Andreas.

Förutom Svensk Fastighetsförmedling har Andreas Moritz ett längre förflutet inom finansbranschen på bland annat SEB där han innehaft olika ledande roller.

Andreas har stor erfarenhet av att driva försäljning och har stor kunskap om förändringsarbete. Nu får han uppdraget att leda SkandiaMäklarna AB mot nya framgångar.

Det är med glädje och stolthet vi välkomnar Andreas till SkandiaMäklarna-familjen! avslutar Fredrik Helmstrand, styrelseordförande på SkandiaMäklarna.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...