Bomässan 10-års jubilerar i Halmstad Arena

av Admin

Ska du bygga huset du alltid drömt om? Byta ut ditt gamla kök? Renovera badrummet eller är det dags att piffa upp hemmet med nya färger och former? På Bomässan får du koll på nyheter, finner inspiration, får experthjälp och det är här du hittar alla fantastiska mässerbjudanden. Välkommen till 10-års jubilerande Bomässan i Halmstad Arena 19-21 oktober. 

Inspireras av tv-kocken och gourmetkrögaren Tareq Taylor
Låt dig inspireras av stjärnkocken Tareq som föreläser och signerar sina böcker på lördag, han berättar bl.a. om sin gastronomiska resa. Passa på och köp någon av hans fantastiska böcker och få dem signerade på plats.

Antikvärdering med antikexperten Knut Knutson 
Det som ofta har ett högre värde än vad man kan ana är kinesiska föremål tillverkade av och för kineser. Ofta tror man att det inte är värt någonting alls. Förr letade man i slottsområden efter dessa kinesiska antikviteter men nu är det vanligast att hitta dem i radhusområden. Senaste kinesiska vasen som ägaren trodde var obetydlig såldes för 8,2 miljoner kronor. Ta med dina föremål och låt Knut ta dig genom dess historia på lördag.

Hallandsmästerskap i pappersflyg
I vårt mysiga lekområde kan de små besökarna roa sig med att spela TV-spel, se på film och leka. Här arrangeras också Hallandsmästerskapen i pappersflyg. Den person som kan vika ett pappersflyg bäst och få det att flyga längst vinner förutom äran ett presentkort hos Panduro.

Vinn priser för 14 405 kr i Ballongsläppet
På Bomässans scen kl. 16.30 på söndag släpper vi ner 200 ballonger från taket, då bör du vara på plats! I flera av ballongerna finns superfina priser från våra fantastiska utställare. Fångar du en ballong med ett vinstbevis i, är du en av de lyckliga vinnarna.

Smaka på Bomässan
Man blir förstås hungrig också, av att gå på mässa. Då rekommenderar vi att ta en sväng till vårt delikatesstorg. Köp med dig något gott hem till helgmyset eller avnjut det på plats.

Bomässan med drygt 100 utställande företag arrangeras i Halmstad Arena 19-21 oktober.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...