Arkitektkopia tecknar rikstäckande samarbetsavtal med Team Rynkeby God Morgon

av Admin

Arkitektkopia har tecknat ett rikstäckande avtal för all produktion av Team Rynkeby God Morgons tryckta material. Avtalet sträcker sig över 3 år och i och med att Arkitektkopia har 28 lokalkontor över hela landet kan man bistå samtliga 15 lag med print och marknadsföringsprodukter. 

Med start under hösten 2017 kommer Arkitektkopia att vara Team Rynkeby God Morgons officiella printparter. Det innebär att bolaget kommer bistå samtliga 15 lag inom Team Rynkeby God Morgon med print och marknadsföringsprodukter – det kan vara allt ifrån digitaltryck såsom postala utskick, diplom och visitkort till exponeringsmaterial vid event och olika typer av arrangemang.

– Vi är mycket glada att ha tecknat…. säger Tomas Marsell.

Arkitektkopia kommer även förenkla hanteringen vid beställning av marknadsmaterial för Team Rymkeby God Morgon genom att sätta upp en central webbshop som teamen kan beställa marknadsföringsprodukterna ifrån.

– Vi tackar Arkitektkopia för förtroendet och ser fram emot ett långt samarbete. De nya processerna med en central webbshop hjälper oss med administrationen och vi sparar både tid och pengar… säger Paul Chronqvist.

Nyckeln i samarbetet mellan Arkitektkopia och Team Rynkeby God Morgon är att alla insatser ska sträva efter att ge mesta möjliga avkastning till Barncancerfonden.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...