Stål & Hyr Group går samman med Aros Hyresmaskiner AB

av Admin

Ägarna till Aros Hyresmaskiner AB har tecknat avtal om att ingå i Stål & Hyr Group och Renta-familjen. Aros Hyresmaskiner AB innehar fyra depåer i Bålsta, Enköping, Västerås och Stockholm, samgåendet är ett naturligt steg mot målsättningen att inom två år bli rikstäckande i Sverige. 

Stål & Hyr Group, som är en del av den finska uthyrningskoncernen Renta, går samman med Aros Hyresmaskiner AB. Stål & Hyr Group har under det senaste 16 månaderna gått från 4 till 24 depåer och är med Aros Hyresmaskiner nu lokaliserade även i Stockholmsregionen. 

” – Att bli en del av Stål & Hyr Group med Renta som ägare känns oerhört spännande för oss i Aros Hyresmaskiner. Vi kommer att ha mycket nytta av varandra vilket våra kunder kommer att upptäcka på ett positivt sätt. Våra anställda får också fler kollegor och jag är övertygad om att vi kan lära av varandra. Vi delar även syn på tillväxt, företagskultur samt vikten av lokalt företagande vilket är mycket viktiga aspekter för oss” säger Johan Rynler VD, Aros Hyresmaskiner AB.

Aros Logo

Joacim Johansson, VD för Stål och Hyr Group är också positiv till sammanslagningen.

” – Jag vill varmt välkomna Aros Hyrmaskiner AB till Stål & Hyr Group och Renta-familjen.
Och det glädjer mig att just Aros Hyrmaskiner är företaget som ansluter till oss och inte minst för att de är geografiskt rätt placerade, men även för att de delar vårt synsätt att göra affärer på. Med Aros Hyresmaskiner AB i gruppen får vi en bättre tillgänglighet i Mälardalsregionen samt dela erfarenheter med varandra för en utökad service. Detta kommer att stärka oss så vi kan leverera ännu mer till våra kunder”.

Ägarskiftet väntas ske under kvartal 4 2018. 

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...