Skanskas handelsplats Torpavallen i Göteborg är nu fullt uthyrd

av Anders Enquist

 

Torpavallens handelsplats som är certifierad enligt både GreenBuildning och LEED ligger på utmärkt läge utmed E20. Den färdigställdes under 2012 och omfattar cirka 10 000 kvm. Nuvarande hyresgäster är Media Markt, SATS, Djurmagazinet och Max Hamburgare. I och med hyreskontraktet med SOVA är nu handelsplatsen fullt uthyrd.

– Vi ser fram emot etableringen och att kunna erbjuda fler kunder i området vårt sortiment och kompetens. Handelsområdet är intressant och lokalen passar vårt butikskoncept bra, säger Emma Bergkvist, PR-ansvarig på SOVA.

– SOVA är en mycket stark aktör som kompletterar och stärker handelsplatsen på ett mycket bra sätt. Torpavallen är nu en helt komplett handelsetablering i ett av Göteborgs starkaste handelslägen längst E20, säger Henrik Ahnström, marknadsområdeschef Skanska Fastigheter Göteborg.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik, verksamhetslokaler och affärshus. Kontorsverksamheten är koncentrerad till de tre storstadsregionerna i Sverige, Köpenhamnsregionen i Danmark, Osloregionen i Norge samt Helsingfors i Finland. Utvecklingen av logistik- och volymhandelsfastigheter bedrivs på strategiska orter i Sverige och Danmark.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...