Ölproducenten Noisy Bastards Brewing Company etablerar pop-up i Diös lokaler på Torggatan i Sundsvall

av Admin

Nu är det klart att Sundsvall city får ett nytt gastronomiskt tillskott under sommar-månaderna i form av ölbryggeriet Noisy Bastards Brewing Company. Den nya restaurangen och puben kommer att heta Noisy Folk & Bar och kommer att finnas på Torggatan mitt i centrala Sundsvall. Öppningen planeras till slutet av juni. 

Foto: Diös, Torggatan

Noisy Bastards Brewing Company finns idag etablerade i Skönsmon utanför Sundsvall och erbjuder evenemang, spelningar, dryckesprovningar, bryggarprodukter, ingredienser och tekniska lösningar till hemmabryggare. Utöver det erbjuds också en folkölsshop med bar och öl från det egna bryggeriet. Företaget startades 2019 av Ayla Yavuzalp och Olle Groth och nu kommer de att etablera en pub och restaurang mitt i city med namnet Noisy Folk & Bar. Här kommer det att serveras hantverksbryggd folköl från hela Sverige, från de små bryggeriernas produktioner till de större aktörerna inom branschen somt Noisy Bastards Brewing Companys egna produktioner. Till det serveras lättare vegetarisk mat med fokus på det veganska köket.

– Vi är jätteglada över att få möjligheten att etablera oss i city under sommaren tillsammans med Diös. Vi hoppas att Sundsvallsborna kommer uppskatta vårt koncept så vi kan fortsätta finnas i Stenstan även efter sommaren, det vore fantastiskt. Vi vill gärna bidra med våra produkter som dragplåster för trevliga och härliga stunder i sommar, säger Ayla Yavuzalp, ägare, Noisy Folk & Bar.

– Noisy Folk & Bar ska känna sig mycket varmt välkomna till oss på Diös och till city och jag är övertygad om att deras koncept kommer bidra till ett levande Sundsvall i sommar. Vi önskar de stort lycka till i sin satsning, säger Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös. ​

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...