L&T städar Sveriges snyggaste kontor

av Admin

I november 2018 offentliggjordes det att Atrium Ljungbergs HK i Sickla vinner tävlingen Sveriges snyggaste kontor. 
På L&T känner man att man är en viktig del av detta, då de både ansvarar för lokalvård och lättare vaktmästeri för att bibehålla den fina känslan. 

Mustafa från L&T är mycket uppskattad och har blivit en viktig del av Atrium Ljungbergs HK och en del av gänget. Servicetjänsten bygger på flexibilitet och behovsanpassning med fingertopps känsla.

Naturligtvis utförs städningen med stort miljöfokus, både vad gäller material och användandet av rengöringsmedel, som så klart är miljömärkt. L&T som är anslutna till FN´s initiativ, Global Compact, tar ansvaret för miljö, hållbarhet och mänskliga rättigheter till nya nivåer i branschen.

Atrium Ljungberg satsar på att skapa framtidens kontor och som ett led i detta utvecklade bolaget sitt eget huvudkontor under våren 2018. Det nya kontoret är helt aktivitetsbaserat och skapat för att främja samarbete, kreativitet och effektivitet. Snickerier, textilier, möbler och arbetsverktyg är producerade lokalt eller av utvalda leverantörer som har en tydlig hållbarhetsprofil.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...