Dana Lim rekryterar nyckelkompetens inom industriförsäljning

av Admin

För en tillverkande industri är ett gott samarbete med materialleverantörerna A och O. Och i sin tur är det viktigt för en leverantör att hitta rätt personal med blick för hur den enskilda produkten kan bidra till att trimma och optimera kundernas egna processer. Som ett led i att höja servicenivån för kunder inom industrisegmentet har Dana Lim Sverige därför rekryterat Jonas Björnehäll, som ansvarig för försäljningen mot tillverkande industrier. 

Som ett led i att höja servicenivån för kunder inom industrisegmentet har Dana Lim Sverige rekryterat Jonas Björnehäll, som ansvarig för försäljningen mot tillverkande industrier.

Ett företag, liksom vi människor, kan aldrig lära sig för mycket. Det är oerhört viktigt för en verksamhet att alltid finslipa sin spetskompetens. Detta kan göras genom bland annat utbildning, eller genom att friska upp företagets samlade kunskap i form av ny kunnig personal.

Dana Lim, Nordens ledande tillverkare av lim, spackel, och fogmassa, utvecklar löpande skräddarsydda speciallösningar för produktionsfirmor inom en lång rad branscher. För att höja nivån på service och expertis har företaget nu anställt Jonas Björnehäll som ny ansvarig försäljare mot industrisegmentet.

En spännande utmaning

Jonas Björnehäll har närmare 40 års erfarenhet inom försäljning mot träindustrin. Han startade sin karriär med att sälja verktyg och maskiner för Carstens, och de senaste 20 åren har han fokuserat på försäljning av insatsmaterial såsom lim, kantlister och laminat mot de tillverkande industrierna. Om sin nya roll säger han:

– Jag har samlat på mig en hel del kunskap under mina år inom träindustrin och jag hoppas kunna tillföra det jag kan i min nya roll. Men det ska onekligen bli kul att få lära mig något nytt. Det är en spännande utmaning, med nya tekniker, nytt material och nya branscher. Jag känner dessutom att produktsortimentet är välutvecklat och personalen är väldigt kompetent, och det är härligt att man tar lim på så stort allvar.

Han kompletteras av Dana Lims industrichef Troels Mølgaard, som avslutar:

– En stor anledning till att vi valde att anställa Jonas är på grund av hans många år inom limbranschen. Samtidigt letar vi alltid efter personer som enkelt smälter in i vårt team, och Jonas är en väldigt trevlig person med stor teknisk kunskap av branschen – något som passar oss på Dana Lim som handen i handsken.​

0 kommentar

You may also like