Byggmax har öppnat ny butik i Linköping

av Anders Enquist

– Vi har länge velat etablera en andra butik i Linköping och har nu hittat ett bra Byggmax-läge, där det passerar mycket folk. Vår befintliga butik i Linköping går riktigt bra, vilket gör att det känns kul att få möjlighet att öppna även i Ullstämma, säger Daniel Svensk, regionchef på Byggmax.

Fjärrvärmevägen har ett bra läge, med stor tomt och möjlighet att etablera Byggmax-konceptet. Totalt krävs en butiksyta på cirka 8 000 kvm, där butikslokaler och drive-in tar mest plats. Byggmax affärsidé är att erbjuda kunder bra kvalitet till lågt pris, där kunderna själva gör en del av jobbet för att hålla ned kostnaderna.

Byggmax säljer bygginriktade varor såsom virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg till både proffs och hemmafixare. Byggmax-konceptet går ut på att erbjuda kunderna produkter med bra kvalitet till ett lågt pris.

Byggmax är även det byggvaruhus som Sveriges villaägare anser har lägst pris. Enligt Vi i Villas Villapanel (september 2013) anser 80 procent av villaägarna att Byggmax passar in på påståendet lägst pris.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...