Bonnier Fastigheter hyr ut 4 000 kvm i Bonnierhuset till Kry

av Admin

För första gången på över 20 år erbjöds marknaden möjlighet att hyra kontorslokaler om närmare 4000 kvm i Bonnierhuset. Lokalen ligger i ett plan och har en rymlig industriell känsla. I Bonnierhuset erbjuds ett fullservicekoncept med alla tänkbara tjänster som gör det möjligt för hyresgästen att fokusera på den egna kärnaffären. Bland många intressenter blir det KRY som blir ny hyresgäst hos, och granne med, Bonnier Fastigheter. 

Området kring Torsgatan genomgår just nu en förvandling och den tidigare något bortglömda sträckan mellan St Eriksplan och Barnhusbron får ett rejält lyft. Här breddas cykelbanor och planteras träd. En ”boxpark” med butiker, restauranger och caféer planeras. Kulturen kommer att leta sig ur konsthallen och Bonnierhuset till gaturummet och Vasaparken får ny entré från Torsgatan.

– Bonnierhuset är en fantastisk fastighet och med allt som är på gång i området är Torsgatan nu en riktigt bra adress. Vi ser fram emot att välkomna KRY till Bonnier Fastigheter och dessutom som grannar i Bonnierhuset, säger Tomas Hermansson, Vd på Bonnier Fastigheter.

– Vi är fulla av förväntan på de möjligheter som de nya lokalerna i Bonnierhuset ger i KRY, inte minst i nästa tillväxtfas. Det är ett fantastiskt läge och en plats där vi kan påskynda arbetet med framtidens hälso- och sjukvård, säger Johannes Schildt, Vd på KRY.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...