Bengt Dahlgren etablerar sig i Skellefteå

av Admin

Bengt Dahlgren utökar verksamheten och kommer under maj att etablera sig i Skellefteå. Kontoret startas upp med den nygamle medarbetaren Tomas Spett. 

”Att få återvända till Bengt Dahlgren och vara med vid en etablering i norr känns väldigt kul och spännande när det sker i en sådan tillväxtregion. Med den centrala placeringen efter norrlandskusten som Skellefteå erbjuder kommer vi få möjlighet till fler nöjda kunder och även medarbetare i framtiden” säger Tomas.

Skellefteå är idag en modern och snabbväxande region som också har ett av norra Sveriges starkaste och mest teknikintensiva näringsliv.

I Skellefteå finns också en mix av framgångsrika världsledande företag, högt tekniskt kunnande, spetsteknologier och internationella besökare från hela världen. Sett till antal medborgare har Skellefteå i många år legat högt på listan över landets mest företagstäta kommuner. Detta gör staden till en högintressant region för Bengt Dahlgren och vi hoppas på många nya fina samarbeten.

Bengt Dahlgren är mycket positiva till den nya etableringen då det ingår i planen för att stärka vår position i norra Sverige där vi även tidigare etablerat oss i Åre/Östersund med lyckat resultat.

 

 

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...