Julklappstips till hemmet

av Admin

Julen står runt hörnet och varför inte passa på att investera i en julklapp till ditt hem? Sanitetsleverantören GROHE hjälper dig på traven och har listat fyra hårda klappar som passar till dig som är sugen på att uppdatera hemmet med miljömedveten lyx. 

GROHE rainshower Smartconnect 310
Ja, du läste rätt. En uppkopplad regndusch konstruerad för maximal njutning. Uppnå en lugnande känsla genom att slå på den mjuka funktionen PureRain. Eller byt till ActiveRain, ett mer kraftfullt vattenmönster som friskar upp och som även kan ge dig en avslappande ryggmassage efter en lång arbetsdag. Den uppkopplade fjärrkontrollen låter dig enkelt växla mellan dessa två eller kombinera båda för att skapa en helt unik duschupplevelse.

GROHE Blue
Hållbart, snyggt och läskande. Vad mer behöver man? GROHE Blue är ett vattensystem som möjliggör svalt, filtrerat och om önskat – kolsyrat vatten direkt från kökskranen. Systemet underlättar även för dig att leva mer hållbart genom att vattensystemet minskar din vattenförbrukning med upp till 50 procent, eliminerar ditt hushålls behov av plastflaskor och minskar därmed ditt CO2-utsläpp.

GROHE Sensia Arena
Kanske världens mest trendiga toalett? Duschtoaletter tar renhet till en helt ny nivå men är trots det fortfarande relativt sällsynta i Sverige. De är desto vanligare i östasiatiska länder, som Japan. GROHEs duschtoalett är både mer miljövänlig och hygienisk samtidigt som den är formad i en minimalistisk och skandinavisk design.

GROHE Minta
Vem vill inte ha en fantastisk köksblandare? Det kanske inte det var just det du fantiserade om som barn men den inredningsintresserade vet att en riktigt snygg kran kan lyfta ett kök till nya höjder. Och det är precis det köksblandaren Minta gör. Alla Minta-blandare har en minimalistisk design och har flera behändiga funktioner. Exempelvis ett utdragbart duschhuvud som når dit en vanlig kran helt enkelt inte kan. Med Minta har du många valmöjligheter eftersom modellen kommer i både olika färger och former men även olika prisklasser.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...