Lulebo erbjuder 60 nya lägenheter på Kallkällan

av Admin

Måndag 21 maj blir Lulebos 60 nybyggda lägenheter på Kallkällan tillgängliga för intresseanmälan. Det är 59 stycken tvåor om 30 respektive 45 kvadratmeter och en trea på cirka 76 kvadratmeter. Lägenheterna är inflyttningsklara från 3 september 2018. 

Carina Wuopio, chef Kundcenter, Lulebo.

– Lägenheterna presenteras på Bostad Luleås hemsida och där gör också intresserade sin intresseanmälan mellan 21 och 25 maj, säger Carina Wuopio, chef Kundcenter, Lulebo.

Hyrorna för de mindre tvåorna är 5 013 kronor och 6 114 för de större. Treans månadshyran är 8 349 kronor.

Samtliga lägenheter från våning 1 och uppåt har balkong. De fyra lägenheterna i markplan har en plattsatt utomhusyta i anslutning till lägenheten istället för balkong.

Huset är granne med Kallkällans vård- och omsorgsboende och bostäderna på Lingonstigen. Utöver vackra vyer och naturnära boende erbjuds närhet till staden och till Luleå tekniska universitet.

– Lägenheterna fördelas på åtta våningar och från de översta våningarna ser man ut mot staden och innerfjärdarna, berättar Carina Wuopio.

Utöver de 60 lägenheterna på Kallkällan kommer Lulebo under 2019 att ha klart med 72 lägenheter på Porsön, 120 på Bergnäset och 23 i Råneå. På Bergnäset och i Råneå blir det trygghetsboenden.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...