Logicenters utökar sin närvaro i Skåne genom förvärv – NA-KD hyresgäst

av Admin

Logicenters fortsätter att etablera och befästa sin närvaro på strategiska platser för logistik. I Kronan Logistikpark i Landskrona har man nu förvärvat NA-KD:s 23 000 m2 stora logistikanläggning. E-handelsföretaget, som nyligen flyttade in i fastigheten, kommer att fortsätta bedriva sin verksamhet på plats. Vidare finns det även möjlighet att bygga ut anläggningen med upp till 9 000 m2 till utöver den yta som nu hyrs av NA-KD. 

”Vi är mycket glada över det nya samarbetet med en växande e-handlare. Logicenters har vind i seglen och vi är mer än redo att hjälpa NA-KD att optimera sin logistikhantering och ehandel genom att förvärva den här fastigheten. Kronan Logistikpark ligger dessutom beläget på ett oslagbart läge för logistik med närhet till såväl Malmö som övriga Öresundsregionen. Vi ser fram emot ett gott samarbete och det ska bli spännande att få följa NA-KD:s utveckling i en kraftigt växande e-handel”, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

I och med förvärvet av NA-KD:s logistikanläggning fördubblar Logicenters sin närvaro i Kronan Logistikpark med totalt närmare 50 000 m2 logistikyta. Tidigare i år färdigställdes nämligen en 24 000 m2 stor anläggning i parken som också ingår i logistikfastighetsaktörens fastighetsbestånd.

”Vi är glada över att nu kroka arm med en logistikfastighetsaktör i framkant som har god kännedom om våra behov. Logicenters är enkla, flexibla och professionella att arbeta med och vi ser ljust på att de tar över förvaltningen av vår fastighet. Nu kan vi fortsätta att fokusera på att effektivisera våra interna processer och ta vår verksamhet till nästa nivå“,
säger Oscar von Konow, COO på NA-KD.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...