Anna Karin Wallberg ny kommunikationschef hos Sveriges Allmännytta

av Admin

Medlemsorganisationen Sveriges Allmännytta (tidigare SABO), med 314 medlemsföretag över hela Sverige, välkomnar Anna Karin Wallberg till tjänsten som ansvarig för organisationens kommunikationsarbete. Allmännyttan kommer ha stor användning av Anna Karins strategiska rådgivaregenskaper och långa erfarenhet av kommunikation med fokus på bostadsfrågor. 

Anna Karin har mer än 20 års erfarenhet av kommunikation, strategisk rådgivning, PR och press. Hon är utbildad samhällsplanerare och har gedigen erfarenhet av såväl samhällsbyggnad som socialpolitik. De senaste åren har hon arbetat med strategisk rådgivning åt företag inom den europeiska energibranschen och den nordiska försäkringsbranschen. Anna Karin har tidigare även arbetat på regeringskansliet och i Stockholms stad.

Medlemsorganisationen Sveriges Allmännytta (tidigare SABO), med 314 medlemsföretag över hela Sverige, välkomnar Anna Karin Wallberg till tjänsten som ansvarig för organisationens kommunikationsarbete. Allmännyttan kommer ha stor användning av hennes strategiska rådgivaregenskaper och långa erfarenhet av kommunikation med fokus på bostadsfrågor.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med bostadsfrågor igen. Allmännyttiga bostadsföretag har så mycket att vara stolta över och det vill jag vara med och lyfta fram genom en vass kommunikation och opinionsbildning, säger Anna Karin Wallberg, kommunikationschef Sveriges Allmännytta.

– Anna Karin Wallberg har lång och gedigen erfarenhet från kommunal sektor, samhällsbyggnadsfrågor, opinionsbildning, strategisk kommunikation och politik. Det är värdefulla erfarenheter som behövs för att visa att vi lever upp till vårt nya namn, säger Anders Nordstrand, Vd Sveriges Allmännytta.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...