Elfas förvaringsexpert: Behöver du förvaring, men vet inte var du skall börja?

av Admin

Precis så – du vet att du behöver bra, smart och praktisk förvaring för dina saker – men du vet inte var du skall börja? Här kommer lite hjälp på vägen och några olika alternativ.

Men innan du börjar behöver du först rensa, slänga, sälja, kasta eller skänka saker som du inte längre behöver eller vill ha – det finns ju faktiskt ingen anledning att spara på sådant du inte använder och som någon annan kanske kan ha bättre nytta av än du.

1. Du vet inte var du skall börja, du behöver hjälp av någon för att komma igång?
Vi hjälper dig planera din förvaring. Boka ett kostnadsfritt online-möte med en av våra planeringsexperter. Då kan ni tillsammans planera en förvaring, som passar just din vardag och dina exakta mått. Vill du skapa ordning i garaget? Drömmer du om en lyxig walk-in-closet eller en hallgarderob som rymmer familjens alla kläder och skor? Oavsett vilket, så finns det effektiva, smarta och snygga lösningar.

Under mötet får du värdefulla tips och guidning i hur du ska mäta ditt utrymme och använda varje centimeter på bästa sätt. Ni delar skärm så att du kan se ritningen växa fram, allt eftersom.

Så ta steget mot mindre vardagskaos och mer ordning – välkommen att boka tid redan idag!

2. Du vet vad som behöver förvaras och du har en tanke och en bild om hur du vill det skall se ut?
Då finns det färdiga lösningar att välja eller att utgå ifrån. För att göra det enkelt för dig har våra planeringsexperter ritat upp ett antal färdiga förvaringslösningar för olika rum och förvaringsbehov. Genom att välja en av dessa färdiga lösningar är du säker på att du får en platseffektiv förvaring och att du inte missar några av våra smarta specialprodukter.

3. Du vet precis hur du vill ha det och vill själv rita och planera?
I vårt planeringsverktyg kan du enkelt med “drag and drop” planera allt från en liten bokhylla till en fullskalig garderobslösning – komplett med inredning och skjutdörrar.

4. Du vet vad du vill ha, men inte var du kan köpa din nya förvaringslösning?
Då behöver du söka efter din närmaste Elfa återförsäljare eller en webbshop. Använd vårt sortimentsfilter för att hitta den specifika grupp av Elfas produkter som du söker efter. Du kan se om sortimentet säljs direkt i butik eller vilka visningsmoduler butiken har.

Lycka till!

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...