Rototilt fortsätter att växa

av Admin

Världsledande tiltrotatortillverkaren Rototilt i Vindeln fortsätter sin framgångsresa. Just nu är det fullt fokus på rekrytering och bemanning, dels för att klara av nuvarande produktionsvolymer men även för att bygga vidare på en organisation för en spännande framtid. 

– Vi vet att vår tiltrotator är en fantastisk produkt. Utvecklingen av tiltrotatorer tillsammans med vårt breda erbjudande av tillbehör och systemslösningar innebär att vi kontinuerligt behöver säkerställa en organisation och kompetensnivå i relation till våra möjligheter och utmaningar, säger VD Anders Jonsson.Precis innan semestern fastställde Rototilt en Supply Chain-organisation som de arbetar intensivt för att bemanna.

– Ja, det stämmer. I takt med vår snabba tillväxt har vi fastställt en Supply Chain-organisation. Det känns helt rätt i det läge vi är och var vi långsiktigt vill vara, berättar VP Production Tord Johansson. Dessutom är det glädjande att konstatera att vi precis tillsvidareanställt sju visstidsanställda. För tillfället annonserar vi efter fler duktiga medarbetare inom både montering och CNC, avslutar Tord Johansson.

Just nu har Rototilt ett stort antal tjänster utannonserade där de söker montörer och CNC-operatörer, strategiska inköpare, produktutvecklare konstruktör, teknisk illustratör /redaktör samt produktionstekniker.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...