Ny Distriktschef Västra Götaland

av Admin

Mikael kommer närmast från en tjänst som affärsområdesansvarig på Viavest Maskin AB och har tidigare arbetat som Byggnadstekniker/Provningsingenjör på Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. 

Mikael tillträdde tjänsten den 6 augusti 2018 och utgår från Mölnlycke.

Läs gärna Isovers lilla intervju med Mikael här nedan

Hej Mikael! Vem är du?
Jag är 47 år och bor ca en mil från Landvetter flygplats (Rävlanda) tillsammans med mina två tonårsgrabbar. Jag har en praktisk bakgrund inom bygg, men också en byggteknisk högskoleutbildning. Tidigare har jag jobbat som snickare och innesäljare av byggprodukter, men de senaste nio åren har jag arbetat för SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut med provning/bedömning/certifiering/kontroller av system- och byggprodukter i produktion och byggplats.

Vad jobbar du med?
Jag ska jobba med att sälja byggisolering med utgångspunkt från Mölnlyckekontoret. Min främsta uppgift är att supportera Deromes byggåterförsäljare. Det kan handla om utbildningar av kundens säljare i ISOVERs sortiment och helhetslösningar, men jag har även en vision om att kunna vara med och stötta vid kontakter med de stora byggentreprenörerna. Detta för att tidigt i byggprocessen kunna vägleda till en bra helhetslösning från ISOVER.

Varför valde du ISOVER?
I mitt tidigare arbete på SP har jag haft flertalet uppdrag från Saint-Gobainkoncernen. Min känsla har alltid varit positiv och de personer som jag har kommit i kontakt med har förmedlat goda ord om Saint-Gobain som arbetsgivare. Så när jag såg annonsen där ISOVER sökte en KAM, och jag läst på om produktportföljen, så var det ingen tvekan – det där jobbet skulle jag ha!

Vilka förväntningar har du på jobbet?
Att jag ska trivas och lyckas bra med mitt uppdrag.

Hur upplever du ISOVER hittills?
Så här två veckor efter start har jag hunnit med det mesta i introduktionen. Jag har även träffat de flesta närmaste kollegorna, men också min nyckelkund. Det var därför en härlig känsla när jag i fredags tog helg. Jag kände helt enkelt att detta kommer bli kanon!

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...