Joakim Wernersson utsedd till vice vd på SKB

av Admin

SKB, som är den största privata hyresrättsaktören i Stockholm, har satt en ny organisation för att stärka verksamhetens konkurrenskraft och möta morgondagens förväntningar. I samband med det tillsätts Joakim Wernersson som vice vd. 

Bild: Joakim Wernersson, vice vd på SKB. Foto: Thomas Hjertén

– SKB föddes för över hundra år sedan ur viljan att tillsammans skapa ett bättre boende i ett snabbt växande Stockholm, det driver oss fortfarande. Men omvärlden förändras i snabb takt och under det gångna året har vi gjort ett omfattande strategiarbete för att på bästa sätt ta tillvara på framtidens möjligheter och möta utmaningarna. Därför har bland annat SKBs ekonomi- och finanschef Joakim Wernersson utsetts till vice vd, säger Eva Nordström, vd SKB.

– Med vår nya strategi på plats, ser jag fram mot att vara med och bygga verksamheten framåt och se till att strategin blir verklighet, säger Joakim Wernersson.

Den organisatoriska förändringen får i övrigt fokus på kommunikation, digitalisering och affärsutveckling.

– Utmaningarna vi står inför handlar om digitalisering, om kommunikation och att synas och höras, om mötet med unga medlemmar, och inte minst konkurrensen om medarbetare och markanvisningar. Med vår nya organisation har vi skapat de bästa förutsättningarna för att stärka vår konkurrenskraft inom dessa områden, avslutar Eva Nordström.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...