HusmanHagbergs framgång i Spanien fortsätter – öppnar kontor i Altea/Benidorm

av Admin

HusmanHagberg fortsätter sin utlandsetablering. Leo López och Cecilia Martinsson startar HusmanHagberg Altea/Benidorm, kedjans tredje kontor Spanien. 

Bild: Leo López och Cecilia Martinsson, Franchisetagare HusmanHagberg Altea/Benidorm

– Det är oerhört roligt att öppna under HusmanHagbergflagg. Allt fler svenskar upptäcker vad Altea och Benidorm har att erbjuda och HusmanHagberg har ett gott rykte i Sverige vilket gör att kunderna gärna tar kontakt. Man känner sig trygg med kedjans kunskap och tjänst. Även byggherrar och säljare tycker om vår struktur och mottagandet är fantastiskt, säger Cecilia.

Första stora eventet var mässorna ”Köpa hus utomlands” i Stockholm och i Göteborg under februari och mars.

– Besökarna är pålästa, men vill även ha personliga råd, berättar Cecilia. Att vi själva bor i området och att Leo är spanjor inger förtroende. Många vill veta mer och gärna komma på besök. Det välkomnar vi – utöver vanliga bostäder kan vi även visa många intressanta nyproduktionsprojekt.

HusmanHagbergs VD, Lennart Hagberg, är glad över rekryteringen.

– Leo och Cecilia är fantastiskt drivna och kommer att bidra stort till vår utveckling. Tillsammans med våra övriga kontor är de ett bra team vilket lockar intressenter för uppstart i andra distrikt i Spanien. Samarbetet mellan kontoren i Spanien och kontoren i Sverige är också intressant. Vi vill ju kunna hjälpa våra kunder med deras bostadsdrömmar och många drömmer om just Spanien.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...