Förnyat avtal mellan ABB och Wihlborgs banar väg för fortsatt utveckling i Fosie

av Admin

ABB fortsätter hyresrelationen med Wihlborgs genom att teckna ett tioårigt hyresavtal avseende 7 700 m² i fastigheten Boplatsen 3 i Fosie, Malmö. Avtalet skapar grund för fortsatt utveckling av både fastigheten och området. 

Fotograf: Felix Gerlach / Boplatsen 3, Fosie

ABB har varit hyresgäst i fastigheten i över tjugo år och överenskommelsen om ett nytt, långt avtal ger Wihlborgs tillfälle att modernisera och utveckla fastigheten. Bland annat skapas ett konferenscenter som kan nyttjas av både ABB och andra företag i Fosie. I fastigheten finns sedan tidigare en välbesökt frukost- och lunchrestaurang.

– Vi är mycket glada att ABB väljer att fortsätta som hyresgäst hos Wihlborgs, att de satsar långsiktigt och att de även fortsätter att dra nytta av fördelarna med Boplatsens strategiska kommunikationsläge. Det är också ett lyft för områdets attraktivitet att vi får tillfälle att modernisera lokalerna och skapa nya utrymmen för fortsatt utveckling i Fosie, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Boplatsen 3, med adress Boplatsgatan 4-6 ligger på strategiskt läge i Fosie i sydöstra Malmö med direkt anslutning till inre och yttre ringvägen samt E65. Övriga hyresgäster i fastigheten är bl.a. DHL, Carl Zeiss Vision, Skånemejerier och CGI.

Läs mer på wihlborgs.se/boplatsen  

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...