Företagsbostäder utökar sitt bestånd vid Packhusplatsen i Göteborg

av Anders Enquist

Nu expanderar Företagsbostäder ytterligare i Göteborg och ökar sitt bestånd av möblerade företagslägenheter vid Packhusplatsen med resecentrum Stenpiren intill och Göteborgs centrala kultur- och nöjesutbud runt knuten. Lägenheterna är utformade för affärsresenärer som avser att stanna en längre tid i Göteborg.Bilden: Vardagsrum, Packhusplatsen. Foto: Peter Jademyr

“Vi tycker det är extra roligt att kunna erbjuda våra kunder boende i denna vackra hamnmiljö som speglar både Göteborgs historia och tillväxt från sjöfarts- och varvsindustrin till bilindustrin och med närhet till Lindholmen med sin internationella innovationsmiljö”, säger Helene Johansson, marknadschef på Företagsbostäder.

Kök, Packhusplatsen

Lägenhetsbeståndet vid Packhusplatsen består av 3 ettor och 8 tvåor som är i storleken mellan 32 och 52 kvadratmeter. De är inredda enligt Företagsbostäders koncept och fullt utrustade med såväl diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheterna är stilfulla och har inretts i moderna färgskalor från grått till svart med inslag av ek och vitt. Med säker stilkänsla har Företagsbostäder inrett lägenheterna för att passa kunderna. En av Företagsbostäders framgångsfaktorer är förmågan att matcha rätt företagslägenhet med rätt individ.

”Vi hade förmånen att få visa dessa lägenheter på ett frukostmingel för ett antal företagskunder och responsen var väldigt positiv. Läget med direkt anslutning till Lindholmen talade säkert för sig självt men även vårt koncept i form av inredning och enkelheten i vår bokningsprocess kändes som ett välkommet boendealternativ för deras konsulter och medarbetare på tillfälligt uppdrag i Göteborg”, säger Helene Johansson.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...