DEFA ökar närvaron på Europas största marknad

av Anders Enquist

DEFA inleder det nya året genom att etablera en ny organisation i Tyskland. En ökad lokal närvaro på Europas största marknad, ger en stor tillväxtpotential de kommande åren. DEFA GmbH blev verksamt den 1:a januari och har huvudkontor i Stuttgart.Bilden: Bård Klungseth, CEO – DEFA Group

Etableringen av DEFA GmbH är det senaste steget i det norska företagets globala expansion. Under 2013 etablerades DEFA NA Inc. i Kanada och DEFA AB i Sverige. Följande år startades DEFA OY i Finland. DEFAs produkter distribueras nu i mer än 30 länder runt om i världen.

”Att vara närvarande med vår egen personal på respektive marknad för oss närmare våra kunder och partners och ger oss nya möjligheter”, säger Bård Klungseth – CEO – DEFA Group. “Det ger oss också ovärderliga insikter och den flexibilitet som krävs för att kunna bygga förtroende, möta behov och uppfylla krav hos den lokala marknaden. Vi är stolta att etablera oss på en av världens största och viktigaste marknader och ser fram emot att stärka och bygga relationer där”.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...