Carl Kylberg ny kontorschef på FOJAB i Skåne

av Admin

FOJAB arkitekter rekryterar arkitekt Carl Kylberg till den nya tjänsten som kontorschef i Skåne och stärker samtidigt företagets ledning. 

Arkitekten Carl Kylberg rekryteras till den nya tjänsten som kontorschef för FOJAB i Skåne.

– Vi är väldigt glada över att Carl Kylberg börjar hos oss på FOJAB. Carl stärker vår ledning och han är en erfaren ledare med bred kompetens och goda relationer i branschen, säger Daniel Nord, VD på FOJAB arkitekter.

Carl Kylberg är arkitekt, utbildad på Lunds tekniska högskola och har tidigare varit kontorschef på Metro arkitekter. Därefter var han projektutvecklare på Castellum. Carl är idag VD på fastighetsutvecklingsföretaget Rotpartner i Malmö, där han framgångsrikt drivit verksamheten. Nu tar han steget in i arkitekturbranschen igen och ser fram emot att arbeta med frågor han brinner för. Han drivs av bra ledarskap och företagande och vill genom tjänsten som kontorschef bidra med sin erfarenhet av ledarskap och chefsroller.

– Jag ser verkligen fram emot min nya tjänst som kontorschef. Mitt fokus blir att utveckla våra medarbetare samt att fortsätta bearbeta marknaden. FOJAB arkitekter är en organisation med hög ambitionsnivå och den största samlingen arkitekturkompetens i södra Sverige. Jag vill lyfta fram den styrkan och ytterligare stärka FOJABs varumärke i regionen, säger Carl Kylberg.

– Carl Kylbergs affärsmässiga driv och perspektiv på branschen kommer att förstärka vår kunskap och utveckla vår verksamhet i både Malmö och Helsingborg, avslutar Daniel Nord.

Nuvarande kontorschef Karin Fagerberg fortsätter som operativ chef för verksamheten. Carl tillträder tjänsten som kontorschef efter sommaren.

FOJAB arkitekter är ett av landets ledande arkitektföretag med cirka 150 medarbetare och kontor i Malmö, Stockholm och Helsingborg. FOJABs verksamhet utgår från platsen, människan och formen där starka idéer utgör grunden för våra kreativa processer.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...