Byggmästargruppen fått förtroendet att i en samverkansentreprenad utföra en hyresgästanpassning på 1 000 kvm i centrala Stockholm

av Admin

Byggmästarna tar plats på Sveavägen 59 för ett nytt intressant projekt. Projektet är beläget inom kv. Våghalsen i Stockholm och beräknas pågå fram till juli 2018. 

Fastighets AB Melanita har tecknat kontrakt med Byggmästargruppens affärsområde för lokalanpassningar att renovera 1000 kvm kontorslokaler till RFSL.Entreprenaden utförs som en samverkansentreprenad.

-Vi har de senaste åren satsat på samverkansprojekt där vi kommer in tidigt i projektet och kan bidra med vår byggmästarkompetens. Vår ide att få projektets aktörer att känna sig delaktiga i renoverings-processen för att skapa en så bra slutprodukt som möjligt för brukare och fastighetsägare är ett stimulerande arbete säger Viktor Karlsson arbetschef på Byggmästargruppen.

Förutom detta projekt är Byggmästargruppen just nu sysselsatt med flera andra stora hyresgästanpassnings-projekt. Typen av projekt varierar, som exempel kan man nämna ombyggnaden av Danderyds sjukhus åt Locum, i Vita Huset vid Danvikstull genomförs två projekt åt Hiby och i Björkhagen håller de på med att renovera Markuskyrkan åt Svenska Kyrkan.

 

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...