Savills i nytt samarbete med norska Malling & Co

av Anders Enquist

Malling & Co, grundat 1964, är en av Norges största och längst etablerade fastighetskonsulter. Malling & Co erbjuder ett brett utbud av tjänster så som transaktioner, värderingar, tillgångs- och fastighetsförvaltning, uthyrning, hyresgästrepresentation m.m.

”De kommersiella fastighetsinvesteringarna på den nordiska marknaden domineras stort av inhemska köpare och det är därför viktigt för oss att arbeta med de allra främsta nordiska experterna. Vårt nya samarbete med Malling & Co i Norge är i linje med vår ambitiösa expansionsstrategi i Europa och jag är övertygad om att deras fantastiskt goda nationella rykte kommer att leda till nya affärsmöjligheter i vårt omfattande globala nätverk”, säger Mark Ridley, CEO för Savills UK & Europe.

”Vi har varit en pionjär och drivande kraft i utvecklandet av Norges fastighetsindustri i över 50 år. Vår motivation och våra värderingar stämmer väl överens med Savills och vi ser fram emot att stödja deras tillväxtstrategi i Norden. Vi är också övertygade om att det nya samarbetet med Savills kommer att ytterligare stärka vår position som ledande fastighetskonsult på den norska marknaden”, säger Peter Malling, Managing Partner på Malling & Co.

”Genom samarbetet med Malling & Co kan vi nu erbjuda fullständiga rådgivningstjänster avseende kommersiella fastigheter över hela Norden då vi sedan tidigare har samarbete med Nybolig i Danmark och Realia i Finland”, säger Anders Nyström, VD och koncernchef för Savills i Sverige.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...