Ny arbetschef hos Serneke i Varberg/Falkenberg

Karl Wetterlund är ny arbetschef hos Serneke med uppdrag att leda byggkoncernens arbete och expansion i Varberg/Falkenbergsområdet.  

Karl Wetterlund är ny arbetschef hos Serneke.

Hur kommer det sig att du valde en anställning inom Serneke?
– Det är ett spännande bolag i en kraftig expansionsfas. Dessutom är Serneke ett nytänkande entreprenadföretag som vågar att sticka ut hakan och se möjligheterna. Jag har hört mycket positivt om företaget och tjänsten som erbjöds passar väl med den utmaning som jag behöver för att fortsätta utvecklas både professionellt och personligt.

Vad ser du för möjligheter inom företaget?
– Vi ska försöka nå ut till kunder och beställare och ta nya marknadsandelar i Varberg och Falkenberg. Jag går in i rollen med största ödmjukhet men med stort hjärta och engagemang, vilket jag hoppas ska smitta av sig till både kollegor och kunder.

Vad har du gjort innan du kom till Serneke?
– Jag kommer senast från Sweco Management i Halmstad som uppdrags- och projektledare. Innan detta har jag varit anställd på NCC Construction Sverige AB där jag också började min yrkesbana efter avslutade studier på Chalmers 2007. Först var jag anställd som trainee/arbetsledare för att 2008 ta steget till platschef.

Toni Hultberg, regionchef för Serneke Bygg Väst, säger så här angående Karls roll i företaget:
– Jag är mycket glad att Karl valt Serneke! Han ska jobba i en expansiv del av Halland och det gäller att vi är på tårna. Med Karls energi och den bakgrund han har är jag övertygad om att vi kommer att öka marknadsandelen i regionen.

Annons