Hornbach inviger nytt kök- och badrumscenter

av Anders Enquist

fegdf5y6w6slhfiffn66I planeringen för ett nytt badrum eller kök finns det många detaljer att ta hänsyn till. Nu kan Hornbachs kunder få än mer hjälp med alla delar i renoveringsprojektet tack vare ett omfattande planeringspaket som personalen på det nya kök- och badrumscentret i Göteborg kan erbjuda. Från professionell besiktning på plats via detaljerad planering ända till slutbesiktningen erbjuds all service på en och samma plats. Hornbachs erfarna projektrådgivare hjälper till att designa och rita upp det individanpassade köket eller badrummet och därefter samordnar företaget alla hantverkartjänster åt kunden.

– Tanken på ett kök- och badrumscenter i varuhuset uppstod då vi sett att många kunder uppskattar att få hjälp med projektets alla delar på ett och samma ställe. Vi har personal med rätt kompetens för att vara kundens personliga köks- eller badrumsplanerare. Tanken är att ett engagerat expertteam gör stegen från idé till färdigt rum lättare för kunden. Planen är att alla våra varuhus ska få ett eget kök- och badrumscenter så småningom, säger Andreas Larsson, marknadschef på Hornbach.

För att få hjälp med köks- eller badrumsprojektet genomför Hornbachs projektrådgivare och hantverkare ett hembesök med uppmätning. Därefter är det dags för rådgivning och planering, inklusive design i företagets digitala planeringsverktyg. Nästa steg blir att ta fram en offert på varor och hantverkartjänster. Sist men inte minst hittar Hornbach rätt specialister och samordnar alla hantverkartjänster åt kunden. Dessutom genomförs regelbundna kontroller av alla byggnadssteg och en slutbesiktning med protokoll.

– Det kan vara oerhört många delar att tänka på när man ska göra om ett så viktigt rum som kök eller badrum. Har jag tänkt på allt när det kommer till ritningar, anslutningar, värmekällor, golvmått, takhöjd, belysning med mera? Proffsen hos oss hjälper till med inspiration, planering, montering och installation för att underlätta för kunden så mycket som möjligt. Självklart ger vi garanti på alla våra tjänster så att du kan njuta av ditt drömkök eller drömbadrum helt utan bekymmer, säger Andreas Larsson.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...