Cleantech Invest knyter till sig skidvärldsmästaren Matti Heikkinen som sin första varumärkesambassadör

av Anders Enquist

Cleantech Invest har inlett samarbete med den finska längdskidåkaren Matti Heikkinen. Detta är det första varumärkespartnerskapet mellan Cleantech Invest och en professionell idrottare. Avtalet är på två år och inkluderar en option att förlänga med ytterligare två år.

Bilden: Matti Heikkinen och Lassi Noponen.  

Matti Heikkinen är en av världens bästa manliga längskidåkare under de senaste åren. Han har vunnit guldmedalj på VM 15 km och har tre ytterligare VM-medaljer. Förra säsongen kom han totalt femma på Tour de Ski och totalt trea i Världscupen distans. Hans största mål i år är Vinter-OS i Sydkorea kommande Februari.

”Matti Heikkinen är en av de bästa längdskidåkarna med vad som är än viktigare, är att hans attityd så väl reflekterar vår företagsanda”, säger Cleantech Invest styrelseordförande Lassi Noponen. “Precis som i längdskidåkning, är kampen mot klimatförändringarna lång och mödosam. Vi kämpar båda i uppförsbacke ibland, och precis som Matti är känd för att verkligen ge allt i sina lopp garanterar vi på Cleantech Invest att vi lämnar allt på banan för att maximera vår positiva miljöpåverkan..”

”Jag är sedan sedan en längre tid nöjd aktieägare i Cleantech Invest och är exteremt glad att bli partner till ett unikt företag som har både positiv miljöpåverkan och tillväxtpotential. Cleantech Invest kombinerar två av mina intressen, att investera och miljöfrågor.  Jag tycker också om att kombinera det extrema med det rationella och finner det extremt rationellt att investera i Cleantech Invest. Cleantech Invests syfte är att förbättra våra ekosystem genom att bygga företag som löser globala miljöutmaningar. Jag möter de negativa konsekvenserna av klimatförändringarna varje dag och är exalterad att representera ett bolag som jag verkligen tror på”, säger Matti Heikkinen.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...