24Storage öppnar ny anläggning i Kallhäll

I takt med den ökade trångboddheten i Stockholmsregionen ökar även behovet av extra förvaring. 24Storage fortsätter att expandera och öppnar i veckan en ny förrådsanläggning i Kallhäll. Anläggningen rymmer närmare 700 förråd och är den första som företaget byggt helt från grunden. 

Trångboddheten ökar i ytterområdena och även personer med goda inkomster i Stockholms innerstad bor nu trängre, visar en rapport från Boverket[1]. 24Storage har investerat närmare 50 MSEK i den 5 200 kvadratmeter stora anläggningen i Kallhäll, som blir först ut när företaget satsar nytt och i rask takt slår upp portarna till nybyggda förrådsanläggningar runt om i landet. Igår den den 18 maj invigs den nya self-storageanläggningen på Skarprättarvägen 30 i Kallhäll.

– Anläggningen har ett bra geografiskt läge och erbjuder stockholmarna rejält med förrådsutrymme på ett bekvämt avstånd. I kombination med starka makrotrender som en ökad urbanisering och dynamiska förflyttningar inom storstadsområdena finns det en stark efterfrågan på förråd i området, säger Michael Fogelberg, grundare och VD för 24Storage.
Anläggningen blir den första av sju som företaget planerar öppna under 2017.
– Kallhäll är bara startskottet på vår resa! Innan årsskiftet kommer vi slå upp portarna till ytterligare sex anläggningar runt om i landet, varav merparten byggs från grunden, fortsätter Michael Fogelberg.

Annons