SSM påbörjar försäljningen av 183 eftertraktade bostadsrätter i  Sollentuna

SSM påbörjar i veckan försäljningen av 183 eftertraktade och yteffektiva bostadsrätter i det framväxande urbana och naturnära Väsjön i Sollentuna. Projektet som kallas för Sollentuna Hills, består av bostäder med egen balkong/fransk balkong eller egen uteplats. Inom ramen för projektet planeras även för tidsenliga gemensamhetsytor i form av en lummig innergård med utomhusspa, loungeyta och grillmöjligheter, samt bil- och cykelpool med en tillhörande cykelverkstad. Inflyttning beräknas till 2022.

Sollentuna Hills.

SSM, Stockholms ledande bostadsutvecklare inom sin nisch, påbörjar i veckan försäljninge av 183 bostadsrätter, inom ramen för projektet Sollentuna Hills. Sollentuna Hills arkitektur består av putsad fasad och varierad höjd på huskropparna. Total BOA uppgår till 10 211 m2 och lägenheterna består av ett till fyra rum och kök med en varierande BOA om 38 – 92 m2, varav cirka 80 procent har en bostadsyta om 40 – 64 kvm. Inflyttning beräknas till 2022.

Terrass Sollentuna Hills.

Sollentuna Hills är en del av det attraktiva och framväxande urbana och naturnära området Väsjön i Sollentuna. Inom Väsjön förbereds för omkring 4 000 bostäder i form av villor, stads-radhus och flerbostadshus. Bostäderna planeras för att finns i nära anknytning till naturreservat, idrotts- och rekreationsområden.

– SSM:s vision med Sollentuna Hills har varit att kunna erbjuda vår målgrupp – morgondagens urbaniter – prisvärda och yteffektiva bostäder med antingen en egen balkong eller uteplats tillsammans med tidsenliga gemensamhetsytor och servicefunktioner, som tex, tilltalande lummig innergård med utomhusspa, bil- och cykelpool samt cykelverkstad,” säger Mattias Roos, vd & koncernchef SSM.

Annons