Riksbyggen säljstartar 153 bostadsrätter i Västra Hamnen, Malmö

av Boxtoppen

Riksbyggen fortsätter sin expansiva resa i Malmö. Nyligen togs det första spadtaget för Brf Aqua på Limhamns ön och nu startar försäljningen av två bostadsrättsföreningar i Västra Hamnen.
– Alla behöver någonstans att bo och därför vill vi på Riksbyggen bygga bostäder som fler kan efterfråga. I Brf Kryssaren blir det lägenheter i varierade storlekar upp till fem rum och kök medan vi i Brf Kikaren kommer att bygga ettor och tvåor, säger Ulrika Nyström, regionchef på Riksbyggen Bostad Syd.

Intresset för de båda föreningarna har varit stort.

Brf Kryssaren, Västra Hamnen, Malmö.

– Inför säljstarten har vi fått in nästan 1200 intresseanmälningar. Under den officiella säljstarten med inbjudna intressenter i förra veckan fanns inte mindre än 250 personer på plats, berättar Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Syd.

Brf Kryssaren/Kikaren ligger ett stenkast från havet, mitt i Västra Hamnens nya centrum. Här finns allt för en bekväm vardag på nära håll. I grannhuset ligger stans bästa stormarknad och i kvarteren runtomkring finns både Systembolag, restauranger, kaféer och ett nattöppet gym. Tvärs över gatan ligger Stapelbäddsskolan för den som har barn i skolåldern.

Brf Kryssaren
78 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök
Byggstarten är planerad till vintern 2017/18.
Planerad inflyttning under vår/sommar 2020

Brf Kikaren
Ingår i Riksbyggens StegEtt koncept
75 lägenheter i storlekarna 1-2 rum och kök
Byggstarten är planerad till vintern 2017/18.
Planerad inflyttning under vår/sommar 2020

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...