Inflyttningen startar i 79&Park

av Admin

Idag, 21 maj, startar inflyttningen i 79&Park i Stockholm, ett bostadshus med en unik arkitektur och unika lösningar på en unik plats. Tack vare den vridna huskroppen i cederträ öppnas bostäderna upp mot Gärdet på ett sätt som suddar ut gränsen mellan inne och ute och skapar känslan av att bo mitt i parken. 

79&Park är ett nytt landmärke för Stockholm som utmanar samtidsarkitekturen och bilden av ett modernt storstadsboende.

– Jag kan ärligt säga att 79&Park inte bara är en unik byggnad som sticker ut med sin lekfulla design utan också något av det bästa som någonsin byggts i Stockholm, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties

– Att så tydligt bygga in den omkringliggande naturen i ett stort bostadshus mitt i stadsmiljö är nytt i Sverige. Taket med dess grönska och terrasser blir en aktiv och central del av boendet, berättar Oscar Engelbert vidare.

79&Park är ritat av Bjarke Ingels och BIG Architects med en invändig design av Oscar Properties eget designteam. År 2016 vann 79&Park europeiskt guld i kategorin ”Residential Project” i The International Property Awards.

79&Park består av 169 unika och moderna bostäder. Hela fastigheten beräknas stå klar hösten 2018 då också de sista inflyttningarna sker.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...