De öppnar Sundsvalls första elcykel- och elbilspool

av Admin

Corner Property Partners utvecklar i Sundsvall fastighetsprojektet Storgatan 66. Nu planerar de en pool för elfordon. Ett samarbete med BMW kommer ge de boende i fastigheten tillgång till både elcykel och elbil.
-Vi vill vara med och driva framtidens stadsplanering och samtidigt underlätta för de boende på Storgatan 66. Vår vision är att skapa ett modernt boende med fokus på design och gemenskap. Det var viktigt för oss vid val av samarbetspartner att hitta någon som delar vårt framtidsfokus och möjliggör en modern och hållbar livsstil. Där kändes BMW helt rätt, säger Thomas Eriksson, ansvarig för affärsutveckling på Corner Property Partners.

Bilarna kommer vara den eldrivna modellen BMW i3. Poolen för elfordon är ett samarbete mellan Corner Property Partners och BMW-återförsäljaren Molin Bil i Sundsvall.
I fastighetens elfordonspool kommer de boende får tillgång till både elcykel och elbil, utan att själv behöva äga dem.

– Det finns inget liknande i Sundsvall. Det här är ett spännande samarbete och jag tror det kommer inspirera andra projekt, säger Joakim Molin, VD Molin Bil.

Storgatan 66 kommer rymma 42 lägenheter. Högst upp i huset finns ett penthouse beståendes av tre lägenheter. På husets tak planeras stora terrasser och på bottenplan restauranger.

För mer information om projektet se http://www.storgatan66.se/

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...